Min nye macbook pro

For tre måneder siden, skaffet jeg meg en macbook pro 17″. Jeg har ikke angret et sekund på at det ble dette, istedet for en ny PC.

Macbook Pro 17" Late 2008

I min gamle jobb, hadde jeg en Dell Latitude 15.4″. Denne var stappet med det som da var topp spesifikasjoner, og over en lenger periode, var jeg fornøyd med denne.

Blåskjerm

Det som var litt kjedelig, var at det hele tiden var noe som skjedde liksom. Jeg hadde Windows Vista Business og opplevde stadig at maskinen plutselig ble treg, eller endte opp med blåskjerm. Jeg sjekket drivere, men det så ut til å være korrekt. Jeg re-installerte Windows, men etterhvert dukket problemene opp igjen. Det var vel bare slik det skulle være?

Macbook Pro 17″ late 2008 modell

Når jeg så skulle anskaffe meg ny maskin, var det egentlig ingen tvil. Jeg hadde liten kjennskap til Mac,  men på pris, var den egentlig ikke veldig dyrere enn hva en Dell med stort sett samme spesifikasjoner koster. Jeg har ikke angret ett sekund!

Jeg har sjelden, om ikke aldri problemer. Ting bare fungerer bedre på en Mac med OS X fremfor en PC med Vista. Det skal mye til for at jeg skal gå tilbake noen gang (Once you go mac, you´ll never go back)..

Skriv en kommentar